M | F | S

My Favorite Stuff

M | F | S

My Favorite Stuff

Tonari no Seki-kun

Tonari no Seki-kun






Source: Manga Studio: Shin-Ei Animation
Links : MAL, ANN, AniDB, Wiki

توضیحات : یک فضای کاملا معمولی مدرسه‌ای رو در نظر بگیرید، دختری که همیشه در حال تلاش برای گوش دادن به حرف‌ها و درس‌های معلمه ولی بخاطر پسری که کنارش نشسته و همیشه در حال بازیگوشی ـه، نمیتونه اینکارو انجام بده و حتی بدتر، بخاطر اون پسر تو دردسر هم میافته. رومی دختر داستان‌مون بارها و بارها بخاطر حرکات و رفتار عجیب سکای، پسری که کنارش شلوغ بازی در میاره، از محیط کلاس دور میشه، حواس‌ش پرت میشه و معلمی که همیشه به اشتباه رومی رو مورد هدف حملات خودش قرار میده و فکر میکنه این بازیگوشی‌ها کار رومی ـه. با توجه به 10 دقیقه‌ای بودن هر اپیزود و سوژه خیلی ساده انیمه، به نظر میرسه که تمام موضوع و محتوایی اپیزودی انیمه به این بازیگوشی‌ها و اشتباه گرفتن‌های رومی به جای سکای برگرده .. نکته‌ای که بعد از خوندن چند چپتر مانگا و چک کردن نظرات مختلف و پروفایل انیمه بهش رسیدم، اینه که حتی ژانر رمنسی هم درون انیمه وجود نداره که میشه هم بهش دید مثبت داشت و هم منفی! مثبت از این لحاظ که قراره فقط روی جنبه سرگرم‌کننده و کمدی کار متمرکز بشیم و منفی بخاطر اینکه با نبودن ژانر رمنس، به نظر میرسه انیمه خیلی ساده‌ست و نباید انتظارات بالایی داشته باشیم.

نظر شخصی : شاید بشه این انیمه رو زنگ تفریح ساده انیمه‌های زمستون در نظر گرفت؛ من انتظار زمان اپیزودی بیشتری ازش داشتم ولی وقتی با فضای مانگا بیشتر آشنا شدم و چپترها رو خوندم، به این نتیجه رسیدم که 10 دقیقا زمان خیلی مناسبی برای تبدیل کردن این انیمه به یک انیمه خوبه. به نظر نمیرسید که کشش 20 دقیقه‌ای بودن رو داشته باشه و بهرحال از طرف دیگه کشش انیمه بالاتر از انیمه‌های کوتاه 3 دقیقه‌ایه .. پس چه بهتر که همون 10 دقیقه رو براش انتخاب کردن و باید این موضوع زمانی انیمه رو نکته مثبتی بدونیم. نکته‌ای که خیلی خوب تو مانگا به چشم میرسید، رابطه جالب بین رومی و سکای، کارکترهای اول انیمه بود ... اینکه چطور رومی جذب حرکات سکای میشد و وارد فضای بازیگوشی سکای میشد. فضای کلاس هم فضای کمدی خوبی داره و میشه از کارکترهای فرعی که احتمالا نقش زیادی ندارن، صحنه‌های کمدی گذرای خوبی دید. اما بهرحال داستان ادامه‌داری نداریم و حالت اپیزودیک انیمه باید خوب باشه .. در حدی که بتونه بیننده‌ها رو برای وارد شدن دوباره به دنیای این انیمه تشویق کنه. تریلر کار هم خوب به نظر میرسید و فضای کمدی جالبی داشت. روی هم رفته، انتظارات زیاد از دیدن این انیمه ندارم ولی مطمئنا شانس تست کردن‌ش رو از دست نمیدم و دوست دارم بدونم فضای کلاسی و رابطه بین رومی و سکای چقدر میتونه سرگرم‌کننده باشه.





لوگوی Shin-Ei Animation



کارگردان و عوامل : شرکت Shin-Ei Animation با کارایی مثل Doraemon و یا Crayon Shin-chan معروف شده و بجز این کارها، انیمه خیلی جالبی تو لیست کاری‌شون به چشم نمیخوره. بهرحال این شرکت از سال 1976 تا به امروز کار خودشو ادامه داده و تو پروژهای زیادی دست داشته و باید ببینیم با پروژه کوتاهی مثل Tonari no Seki-kun چقدر خوب میتونه خودشو نمایش بده. کارگردان انیمه، Yūji Mutoh ـه که قبلا سه فیلم از Crayon Shin-chan ، چند اپیزود Green Green و ... رو کارگردانی کرده. به نظر من برای چنین کار 10 دقیقه‌ای به چک کردن کارنامه کارگردان و مهم دونستن اون سابقه کاری نیازی نیست و میشه خیلی راحت‌تر از این حرف‌ها به سراغ انیمه و دیدن‌ش رفت. تو قسمت دوبلورهای کار، باز هم Hanazawa Kana اسم‌ش به چشم میخوره و حالا که کمی با محیط مانگا آشنا هستم، کارکتر رومی رو واقعا با شباهت به صدای این دوبلور میبینم و خیلی خوشحالم که چنین انتخابی برای دوبلور این کارکتر انجام شده. کارکتر پسر انیمه (سکای) رو Shimono Hiro دوبلوری میکنه. از جمله کارکترهایی که بجاشون دوبلوری کرده، میشه به Yoshii Akihisa تو انیمه Baka to Test ، سری Kami nomi zo Shiru Sekai و نقش Katsuragi Keima ، انیمه SKET Dance و نقش Tsubaki Sasuke و ... اشاره کرد. من که واقعا از صدای این دوبلور خوشم میاد و نسبت به هر دو دوبلور انیمه دید کاملا مثبتی دارم. حالا باید منتظر از راه رسیدن انیمه و مقایسه کردن محیط واقعی انیمه با سطح انتظاراتمون باشیم .. امیدوارم انیمه خیلی خوبی بشه.


شخصیت های اصلی داستان و گوینده ها



193915-jpg

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد