M | F | S

My Favorite Stuff

M | F | S

My Favorite Stuff

Inari, Konkon, Koi Iroha

Inari, Konkon, Koi Iroha






Source: Manga Studio: Satelight
Links : MAL, ANN, AniDB, Wiki

توضیحات : قدرت‌هایی تخیلی زیادی رو از کارکترهای مختلف تو داستان‌های فانتزی و ماوراطبیعه انیمه‌ای تا بحال دیدیم و دیدن قدرت‌های عجیب و غریب و متفاوت تو انیمه‌ها دیگه برامون سوپرایز کننده نیست .. اشتباه نکنید، منظورم این نیست که "جالب" نیست، صرفا اینو میگم که به دیدن تفاوتی که درون انیمه‌ها به وفور پیدا میشه، عادت کردیم و همیشه انتظار چند انیمه با این انرژی‌ها و قدرت‌های خاص رو داریم. اینبار و با این انیمه به سراغ قدرت تغییر شکل میریم. داستان انیمه خیلی ساده تعریف شده و چیز پیچیده‌ای نداره؛ فوشیمی ایناری (Fushimi Inari) دختری خجالتی ـه که تو دوره راهنمایی درس میخونه و به همکلاسی خودش علاقه داره ولی بخاطر همون خجالتی بودن توانایی بروز احساساتِ خودش رو نداره. یک روز به صورت اتفاقی به توله روباهی کمک میکنه و در جواب کارش، الهه‌ای به نام اوکانومیتامانوکامی (Ukanomitamanokami) بهش قدرت تغییر شکل و ظاهر رو میبخشه. اما شما فکر میکنید که این قدرت تغییر شکلی که به فوشیمی داده شده، به شکل بی‌نقص کار میکنه؟ نه، ظاهرا اینجور نیست و از طرف دیگه، داشتن این قدرت تغییر شکل قراره چطور به عشق فوشیمی به پسر همکلاسی‌ش مرتبط بشه؟ بعد از خوندن خلاصه داستان، سوالات خوبی به ذهن بیننده میرسه .. در حدی که نسبت به داستان اون کنجکاو میشیم و میخوایم بیشتر راجع بهش بدونیم. باید ببینیم که سازندگان، کارگردان انیمه چطور به صحنه‌های تغییر شکل فوشیمی میپردازن؟ آیا به حالت فانتزی وارد میشن یا این تغییر میتونه حالت خیلی ساده‌ای داشته باشه و از افکت‌های خاصی خبری نیست؟ کارکترهای مدرسه فوشیمی چقدر تو محیط داستان پررنگ خواهند بود؟ الهه داستان و اون روباه‌ها چطور به پیشروی داستان کمک میکنند؟ بهرحال نکته‌های ریز زیادی برای بهتر کردن فضای انیمه وجود داره و امیدوارم که به خوبی بهشون پرداخته بشه.

نظر شخصی : مانگای کار ترجمه شده و فرصت خوبی بود که بخاطر آشنایی اولیه هم که شده چند چپتری از مانگا رو بخونم. آرت خیلی خوبی داشت و طراحی‌ها رو دوست داشتم. صحنه نجات توله روباه خیلی ساده اتفاق افتاد و صحنه‌های مربوط به الهه رو هم دوست داشتم. تصاویر جالبی از کارکترهای فرعی و اصلی انیمه جلوی روم قرار داشت. صحبت راجع به مانگا حالت اسپویلر پیدا میکنه و بهتره به همین خلاصه‌ش کنم که با خوندن این چند چپتر دید خوبی نسبت به انیمه پیدا کردم و اگه دوست دارید با فضای مانگا آشنا بشید، میتونید به سایت‌های مانگا سری بزنید. (++) اگه بخوام کمی از لحاظ فضای ظاهری و لوکیشنی انیمه اونو با شباهت به یکی از کارای فصل پاییز بدونم، شاید Gingitsune عنوان مناسبی باشه و حس میکنم شباهت‌هایی بین‌شون وجود داره ولی از نظر من این انیمه نسبت به Gingitsune حالت مدرسه‌ای بیشتری خواهد داشت. خیلی کنجکاوم که با نحوه استفاده قدرت فوشیمی در انیمه روبرو بشم و روند داستان رو دنبال کنم. بودن اون الهه تو انیمه و اینکه حضورش چقدر پررنگه، برای من مسئله مهمی ـه و دوست دارم پرداختی که به کارکترش میشه، پرداخت خوبی باشه. یه نکته حاشیه‌ای دیگه که باید راجع بهش مطلع باشید اینه که، مانگا در حال پخشه و پایان‌بندی انیمه میتونه حالت ادامه دار داشته باشه و باید از الان خودتون رو برای این شکل پایان‌بندی آماده کنید. ولی خوب ممکنه بعد از شروع انیمه و رسیدن به اپیزودهای پایانی تو یه پایان آرک مناسب داستان رو تموم کنیم و انتظار فصل بعدی رو داشته باشیم؛ همه چیز با گذر زمان مشخص میشه. به نظر من انیمه چیزای لازم برای تبدیل شدن به یک کار قوی رو داره .. داستان اولیه خوب، طراحی جالب، داشتن رمنس، کمدی و ماوراطبیعه جز ژانرها و ... باید ببینیم در کنار بقیه انیمه‌های زمستان و باقی‌مونده‌های پاییز چقدر خوب ظاهر میشه.


شرکت Production IMS سازنده انیمه


کارگردان و عوامل : شرکت سازنده انیمه، Production IMS تجربه زیادی تو کارنامه خودش نداره و دو عنوان ساده برای اشاره تو لیست کارنامه‌ش به چشم میخوره. این شرکت تو ساخت انیمه‌های Fantasista Doll و Mushibugyou دست داشته و قراره دستی هم در ساخت فیلم دوم Sora no Otoshimono که 2014 ریلیز میشه، داشته باشه. همونجور که مشخصه، قضاوت کردن در مورد این شرکت از طریق این تعداد انیمه، کار سختی ـه. Takahashi Tooru ، کارگردان کار هم جز عواملی از این انیمه‌ست که تجربه آنچنانی در کارگردانی نداره و بیشتر از اینکه یه کارگردان بوده باشه، دستیار کارگردان بوده و یا مثلا کارگردانی تک اپیزودی رو از انیمه‌ای به عهده داشته. تنها کاری که به صورت کامل کارگردانی کرده، انیمه 23 قسمتی Majutsushi Orphen: Revenge ـه که محصول 1999-2000 ـه. بهرحال باید ببینیم این کارگردان 44 ساله چطور این پروژه رو کنترل میکنه و آیا میتونه نقطه آغاز خوبی رو برای ادامه کار خودش فراهم کنه یا نه. دوبلوری کارکتر Fushimi به عهده Ohzora Naomi هستش، دوبلور کم‌کاری که این چند فصل اخیر کار خودشو با انیمه‌های Genshiken Nidaime و Noucome شروع کرده. صدای خوبی داره و باید منتظر شنیدن صداش تو این انیمه و در نقش یکی از کارکترهای اصلی باشیم. کار دوبلوری کارکتر دیگه اصلی انیمه، Ukanomitama-no-kami ، الهه داستانمون به عهده Kuwashima Houko هستش. برخلاف عوامل دیگه انیمه، این دوبلور از کارنامه بلند و خیلی خوبی برخوردداره و از جمله کاراش میشه به Azumanga Daioh ، Clannad ، Claymore و ... اشاره کرد. ضمن اینکه از همین الان تو لیست کاراش دوبلوری کارکتری فرعی از انیمه Space☆Dandy هم ثبت شده که اونجا هم باید منتظرش باشیم.


شخصیت های اصلی داستان و گوینده ها



untitled-jpg

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد